Sposób przygotowania

Głowy ryb gotujemy w ok. 4 litrach wody przez ok 30 minut, następnie dodajemy marchewkę i pietruszkę i gotujemy przez ok. 20 minut. Następnie dodajemy liść laurowy, liście maggi, ziele angielskie, por i gotujemy ok. 20 minut. Po upływie tego czasu dodajemy do zupy słodką śmietanę zahartowana gorącą zupa i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny aby smak był lekko kwaskowaty, dodajemy również soli i pieprzu aby podkreślić i wydobyć smak.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    SUPER
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie jadlam zuppy rybnej
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !