Sposób przygotowania

Boczek kroimy w kosteczkę i wytapiamy na patelni- dodajemy pokrojoną drobno cebulkę i starte lub pokrojone drobno jabłko- podsmażamy.
Kaszankę wyjmujemy ze skórki i wkładamy na patelnię- dokładnie mieszamy i smażymy kilka minut.
Przyprawiamy solą i pieprzem.
Posypujemy zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy taką kaszaneczkę!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    chętnie wypróbuję przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    aż chce się spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !