Sposób przygotowania

Ogórki i oliwki kroimy w półplasterki. Oliwki można jeszcze drobniej. Następnie dodajemy olej roślinny, najlepiej taki o neutralnym smaku np. z pestek winogron. Przyprawiamy pieprzem i gotowe. Sałatka ma dość mocno słonawy smak dlatego reszta produktów na talerzu może mieć niedobór soli :o)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Oj smakowałby mi taki duet:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    prosty duet
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    lubię ten duet :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    pomysłowy duet :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !