Sposób przygotowania

Kapustę oczyszczamy, wykrawamy głąba. Szatkujemy. Marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne. Miąższ wraz z cebulą kroimy w małą kostkę.
2. Zalewa: wszystkie składniki mieszamy i zalewamy warzywa. Odstawiamy na 12 godz. Chwilę gotujemy i wkładamy do słoików. Pasteryzujemy ok 10 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietna na zime do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    do słoików na zimę fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !