Sposób przygotowania

pstrągi oczyścić umyć i osuszyć,natrzeć solą,pieprzem cytrynowym najlepiej świeżo zmielonym i przyprawą do ryb z wewnątrz i na zewnątrz polać oliwą i odstawić w chłodne miejsce na ok.godzinę po czym na każdego pstrąga zawinąć po 2-3 plastry wędzonego boczku zawinąć w folię aluminiową i układać na grillu upiec po ok.10-15min.z każdej strony,podawać z sałatą lodową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszniutka taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja tez taką lubię!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !