Sposób przygotowania

Kalafiora obgotować w posolonej i lekko posłodzonej wodzie. Następnie lekko twrdego kalafiora podzielić na różyczki i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni, a następnie wymieszać z jajkami, dodając koncentrat oraz sól i pieprz do smaku. Usmażyć rzadką jajecznicę i natychmiast polać nią kalafiora. Na koniec całość posypać startym serem i zapiec w dobrze nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    badzo ciekawa odsłona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny kalafior

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !