Sposób przygotowania

Filety oczyszczamy, myjemy, osuszamy i kroimy wzdłuż na cienkie kotlety- możemy je także rozbić tłuczkiem.
Każdy kotlet posypujemy solą, pieprzem, czosnkiem i mieloną papryką.
Panierujemy w jajku, bułce tartej i smażymy krótko z obu stron na oleju. Wykładamy na ręczniki kuchenne.
Pokrojone pieczarki, paprykę i cebulę smażymy na oliwie- przyprawiamy kostką rosołową.
Na każdy kotlet nakładamy plasterki sera- porcję farszu warzywnego i znów troszeczkę sera- wykładamy na blaszkę i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni aż ser się stopi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Coś w sam raz dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    takich jeszcze nie jadłam ale na pewno są smaczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    takich jeszcze nie jadłam ale na pewno są smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jeszcze nie jadłam takich
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jakie piękne, kolorowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygl?da apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !