Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę posypujemy solą i obsmażamy połowie masła . Dodajemy cebulki zrumienić,przyprawiamy rozgniecionym czosnkiem i rozmarynem,zalewamy winem i dusimy do miękkości.Bulion mieszamy z mąką i wlewamy do mięsa,zagotować .Liście szczawiu oczyścić,odrzucamy grube ogonki, dusimy na na pozostałym maśle,oprószamy solą i pieprzem,zaciągamy śmietaną. Baraninę podawać z duszonym szczawiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny zestaw...
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jestem bardzo ciekawa jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !