Sposób przygotowania

1. Wędzony boczek i sr żółty pokrój na niewielkie kawałki (w kształcie prostokątów).
2. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Polej 2 łyżkami oliwy, oprósz szczyptą papryki. Kiełbaski posmaruj czosnkową mieszanką, natnij w kilku miejscach. W każde nacięcie włóż po kawałku boczku i sera. Oprósz papryką. Ułóż na rozgrzanym ruszcie, grilluj ok 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    dobrze, ze sezon niebawem sie zaczyna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    grillowana kiełbaska jest przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !