Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Półmisek jarzyn i grillowana cukinia z bryndzą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia
pomidory 4
ogórki 3
czosnek
bryndza 200 g
cebulka dymka pęczek
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Półmisek jarzyn i grillowana cukinia z bryndzą

Cukinię przekroić wzdłuż w cienkie plastry , dwa pomidory sparzyć i zdjąć skórkę a miąższ pokroić w drobną kostkę po czym wymieszać z posiekanym czosnkiem , posypać solą , pieprzem . Na rozgrzaną i wysmarowaną olejem płytę grillową położyć plastry cukinii , obsmażyć z obu stron , potem ściągnąć z grilla i formować w rulon. Rulony nadziewać bryndzą oraz pomidorami z czosnkiem .A podawać z ogórkami i dymką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 18.09.2012 08:58
super jedzonko
SYLKA 04.06.2012 15:41
uwielbiam
Wojt@s
Wojt@s 12.01.2012 08:45
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak