Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paprykowa potrawka z czerwona fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielona papryka 1
żółta papryka 1
kiełbasa 30 dag
por biała cześc
czosnek 1 zabek
olej 2 łyzki
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: paprykowa potrawka z czerwona fasolą

pparyki oczyścić, Pokroić w paski. Kiełbasę i pora pzrekrój na pól. czosnek posiekaj. Kiełbasę i czosnek podsmażyc na oleju. Dodać paprykę i pora, podlać wodą, posypać przyprawami. Dusić 10 min. Dodać odcedzoną fasolę i dalej dusić 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak