Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z grzankami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 40 dag
chleb 2 kromki
cebula 1 szt
jajko 1 szt
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z grzankami

Kromki tostowego chleba pokroić w niedużą kostkę, ułożyć na suchej blasze, wstawić do nagrzanego piekarnika do temp. 180 st, zarumienić. Do mięsa dodać grzanki, posiekaną cebulę, jajka i przyprawy, uformować kotlety, panierować w bułce tartej, smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 02.07.2013 15:14
Ciekawy pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak