Sposób przygotowania

Kabaczek i cebulę obrać, zetrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać żółtka, mąkę pszenną i mąkę kukurydzianą. Wymieszać. Połączyć z pianą ubitą z białek. Przyprawić do smaku solą, czarnym pieprzem oraz bazylią. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super placuszki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Fajna odmiana od tradycyjnych placków ziemniaczanych:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !