Sposób przygotowania

Pory oczyścić , odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki , dokładnie umyć pod bieżącą wodą przekroić na pół drobno pokrajać razem z papryką , i wymieszać z oliwa keczupem i posiekaną natką pietruszki , doprawić i wymieszać .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !