Sposób przygotowania

Kajzerki kroimy na połówki. Z każdej wyjmujemy środki. Wkładamy do mleka i moczymy, aby były plastyczne. Na jedną połówkę bułki układamy kawałki parówki, plasterek pomidora i zakrywamy serem.
Przykrywamy długą połówką bułki i zlepiamy brzegi lekko dociskając. Każdą bułkę panierujemy w bułce tartej i smażymy na złoto z każdej strony. Gotowe polewamy na wierzchu ketchupem i posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Musze wypróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Musze wypróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    Musze wypróbowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Głos oddany.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    Ciekawe zestawienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !