Sposób przygotowania

1. Ugotować ryż w wodzie z odrobiną rosołku lub kucharka( ma ładny kolor i jest lepiej doprawiony.
2. piersi z kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na patelni, doprawić solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka.
3. Chińskie warzywa również usmażyć na patelni doprawić solą, pieprzem ( powinny być dość ostre)
4. Sposób podania: na talerzu układamy ryż, robimy w nim dziurkę. W to miejsce kładziemy warzywa. W środku warzyw znowu robimy dziurkę i układamy mięso kurczaka. ( można też wymieszać wszystko razem)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    Uhmmm ... wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !