Sposób przygotowania

Anchois przekroić wzdłuż na pół.Jajka ugotowane na twardo obrać,przekroić na pół i wyjąć żółtka.Żółtka utrzeć ze śmietaną,masłem i majonezem.Dodać posiekane zioła,posiekane na drobniutko 4 białka,paprykę.Przyprawić solą i pieprzem.Napełnić powstałą masą pozostałe białka jajek.Ułożyć w foremce do zapiekania.Starty na drobno ser wymieszać z bułką tartą i posypać nim jajka.Na każdym ułożyć po 2 fileciki anchois.Zapiekać 10 minut w 200st.C

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę kiedyś zrobić ...
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jajka lubię na różne sposoby i cholesterolu nie mam za duzo....hihi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy przepis, muszę wypróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też bym zjadła........
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie ,ser ,koperek i pietruszka ...mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    a ja lubie takie jajeczka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna taka kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !