Składniki:
cebule | 12 szt. |
boczek wędzony | 15 dag |
olej | 4 łyżeczki |
tymianek | 8 gałązek |
rosół | 2 litry |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 8 szt. |
bagietka | 8 kromek |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
ser żółty | 5 (tarty) |
cebule | 12 szt. |
boczek wędzony | 15 dag |
olej | 4 łyżeczki |
tymianek | 8 gałązek |
rosół | 2 litry |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 8 szt. |
bagietka | 8 kromek |
sól | |
pieprz | |
natka pietruszki | |
ser żółty | 5 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: