Sposób przygotowania

Rybę podziel na mniejsze kawałki. Oprósz solą i pieprzem, usmaż na gorącym oleju, przełóż do rondla. Papryki oczyść z nasion, pokrój w paski. Cebulę posiekaj. Pomidory sparz, obierz ze skóry.pokrój w kostkę. Podsmaż razem z cebulą na tłuszczu po smażeniu ryby,oprósz słodka papryką. Dodaj paski papryki,wlej gorący bulion , duś do miękkości. Przypraw solą i pieprzem do smaku.zmiksuj. Przełóż do rondla z rybą,duś razem 5min., na małym ogniu pod przykryciem. Śmietanę wymieszaj z mąką, dodaj do potrawy, delikatnie wymieszaj, zagotuj. Podawaj z kluskami łyżką kładzionymi i sałatką ogórków małosolnych. Udekoruj zieloną sałatką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super danie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczny! Mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto wypróbowac.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    czas spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !