Sposób przygotowania

Bekon kroimy na paseczki i wrzucamy na roztopione na patelni masło- podsmażamy-
Wybijamy jajka- gdy spód się zetnie przewracamy na drugą stronę- solimy, pieprzymy i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Rewelacyjne śniadanie!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Szybko i smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czuje że ryjmuje :o) A śniadanko palce lizać!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    *rymuje :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    takie śniadanko zrobie jutro rano, superowe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    nigdy nie jadłam jajek na bekonie jestem ciekaw jak smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Świetny opis:o) I danie też rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !