Sposób przygotowania

Umyte, wypatroszone i osuszone pstrągi natrzeć przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny. Środek ryby rozsmarować wyciśniętym czosnkiem, włożyć po jednej gałązce natki pietruszki i łyżeczkę masła.
Czystą ,obraną marchew (duża), pietruszkę (dużą) zetrzeć nas tarce o dużych oczkach.
Folie aluminiową posmarować lekko oliwą ,ułożyć rybę obłożyć warzywami i natka pietruszki zawinąć folię. Rybę piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wygląda bardzo apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !