Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej z dynią

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 250 g
marchewka
olej 1 łyżka
natka pietruszki
sól
cukier
pieprz
kapusta kiszona 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej z dynią

Marchewkę ugotować do miękkości , dynię umyć obrać usunąć pestki i zetrzeć na tartce o dużych otworach razem z gotowana marchewką i łączymy z pokrojoną kapustą , olejem , kapustę możemy troszkę opłukać pod wodą , dajemy posiekaną natkę pietruszki i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak