Składniki:
żółty łagodny ser | 25 dag |
żółty ostry ser | 25 dag |
czosnek marynowany | 10 ząbków |
grzanki | 1 szklanka |
majonez | 0,5 szklanki |
jagurt naturalny | 0,5 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
żółty łagodny ser | 25 dag |
żółty ostry ser | 25 dag |
czosnek marynowany | 10 ząbków |
grzanki | 1 szklanka |
majonez | 0,5 szklanki |
jagurt naturalny | 0,5 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: