Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry i wsypać do garnka, dodać całą puszkę czerwonej fasoli Kidney, słoik gotowej fasolki po bretońsku, szczyptę chilli, trochę soli do smaku, dodać 3 łyżki keczupu pikantnego, wymieszać, gotować kilka minut na małym ogniu, co jakiś czas mieszając. Podawać z chlebem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    świetny sposób na szybki obiad. Ja w takich daniach zawsze najpierw podsmażam kiełbasę z cebulą i czosnkiem :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    fajny pomysł na szybkie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny sos wyszedł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    faktycznie smaczny:) Polecam na szybki obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pyszne sa takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !