Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w drobną kostkę, zrumienić i wyjąć z patelni. Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i razem z pokrojoną w talarki cebulą usmażyć na złoty kolor w tłuszczu pozostałym na patelni. Posolić, posypać papryką i pieprzem i odstawić do przestygnięcia. Teraz połączyć ziemniaki z roztrzepanymi jajami, wylać masę na patelnię z roztopionym tłuszczem i usmażyć z niej obustronnie złocisty omlet.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !