Sposób przygotowania

Ryż gotujemy, mięso mięszamy z przyprawami, jajkami i ryżem, dodajemy podsmażoną cebulkę , wyrabiamy masę. formujemy kotlety, panierujemy je w bułce tartej i smażymy na zloty kolor.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super kotleciki, które nawet będę potrafił przyrządzić;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !