Sposób przygotowania

Bób moczymy i płuczemy. Następnie gotujemy go w osolonej wodzie. Gdy będzie miękki odcedzamy go i polewamy zimną wodą. Podajemy go do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    radzę ugotować bez soli i posolić dopiero po ugotowaniu, skórką będzie bardziej miękka
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię bób
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    nie wiedziałam o tym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Detaminy

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Uwielbiam bób. Ale jakoś nie pomyślałam że trzba go przed gotowaniem namoczyć.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !