Składniki:
fasola | 15 dkg |
włoszczyzna | 2 dkg |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz | 4 dkg |
cebula | 2 dkg |
mąka | 10 dkg |
pieprz | 1 szczypta |
jaja | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
woda | 1 łyżka |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
fasola | 15 dkg |
włoszczyzna | 2 dkg |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz | 4 dkg |
cebula | 2 dkg |
mąka | 10 dkg |
pieprz | 1 szczypta |
jaja | 1 sztuka |
sól | 1 szczypta |
woda | 1 łyżka |
pietruszka zielona | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: