Sposób przygotowania

Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, jajka ugotować.
Ostudzony ryż wsypać do miski, dodać obrane i pokrojone w kostkę jajka, odsączoną z zalewy mieszankę i fasolę.
Cebule i ogórki pokroić w kostkę, oliwki pokroić w plasterki.
Wszystko razem połączyć, dodać majonez, ketchup i doprawić do smaku i wymieszać.
Sałatkę odstawić na 30 minut aby smaki się przegryzły.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo apetyczna
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo lubię sałatki ryżowe z różnymi dodatkami, a Twoja wygląda baaardzo smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczna
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie podana
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    dzięki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !