Sposób przygotowania

1. Warzywa umyć. Ogórek i pomidory obrać ze skórki. Pomidory pokroić na plasterki ok. 1/2 cm, a ogórki na nieco grubsze plastry.
2. Sałatę ułożyć na talerzu, a na niej plasterki pomidorów. Wszystko posolić i posypać pieprzem do smaku. Na pomidorach umieścić plasterki ogórka.
3. Twarożek wymieszać ze śmietaną i szczypiorkiem oraz startą na tarce rzodkiewką. Doprawić solą i pieprzem.
4. Powstały farsz układać na ogórkach za pomocą łyżki. Na samym wierzchu udekorować przeciętymi na pół oliwkami. Talarki przed podaniem dobrze schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !