Sposób przygotowania

W rondlu stopić masło, dodać szczaw i koperek. Gdy koper i szczaw zmięknie zalać 3 szklankami wrzącej wody i gotować przez ok. 10 min. Żółtka wymieszać z mlekiem i dodać do zupy. Doprawić do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj robie czasem tak samo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    uwielbiam zupkę szczawiową:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo taką lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !