Sposób przygotowania

1. Papryki oczyścić i pokroić na kawałki. Cebule obrać i pokroić na ćwiartki. Warzywa, pieczarki i liście laurowe ponadziewać na patyczki do szaszłyków, oprószyć solą i pieprzem i grillować ok 10 min, często smarując olejem
2. Boczek umyć, osuszyć i grillować ok 10 min.
3. Listki estragonu posiekać, wymieszać z musztardą, doprawić solą i pieprzem, posmarować boczek i grillować jeszcze ok 5 min. Podawać z warzywnymi szaszłykami oraz świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    boczuś lubię...
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taki do chleba
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszny boczek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !