BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Dorsza opłukać, osuszyć, doprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny i natrzeć musztardą. Kawałki ryby układać w naczyniu do zapiekania, posypać oregano i natką, przekładać oczyszczoną i pokrojoną w krążki papryką.
Wierzch posypać tartą bułką i rozłożyć kawałeczki masła. Piec 40 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C. W razie potrzeby wlać 4-5 łyżek wody. Podawać z pieczywem.
(4-6 porcji)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Brzmi smakowicie, dziś na kolacje rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    byłam. pomogłam i znikam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    basik00

    nie bardzo przepadam za dorszem..
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ja bardzo lubię dorsza , jest smaczną rybą.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ja bardzo lubię dorsza , jest smaczną rybą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna211

    uwielbiam!
  • 2
    031
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam dorsza ale jako ryba to pewnie smaczny ,
  • 9
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a ja lubię dorsza, tylko trudno teraz dostać takiego słusznych rozmiarów żeby było co pojeść...
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    pyszna ryba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    uwielbiam rybki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !