Sposób przygotowania

1. Makaron gotuj 10 min w posolonej wodzie. Odcedź na sicie, przelej zimną wodą, osącz i pozostaw do wystygnięcia.
2. Kurki oczyść, umyj, osusz. Mniejsze pozostaw w całości, większe przekrój na pół. Na patelni rozgrzej masło, włóż kurki, smaż na małym ogniu ok 10 min. stale mieszając. Grzyby przestudź, wymieszaj z makaronem.
2. Pomidorki pokrój na połówki, ogórek w plasterki. Cebulę obierz, potnij w piórka. Paprykę rozkrój, usuń nasiona, potnij w paseczki. Warzywa dodaj do makaronu. Polej dressingiem, dopraw solą, pieprzem i ziołami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !