Sposób przygotowania

1. Mięso z piersi kurczaka umyj starannie, osusz, a następnie pokrój w cienkie plasterki. Oprósz ostrą papryką i usmaż na 2 łyżkach rozgrzanego oleju. Na koniec dopraw solą. Strąk czerwonej papryki przekrój na pół, usuń gniazdo nasienne, miąższ pokrój w paski.
2. Pomidory umyj, przekrój na połówki a potem na ósemki. Usuń gniazda nasienne. Obrany czosnek pokrój w plasterki, posiekaj cienko cebulę. Wszystkie składniki sałatki połącz, oprósz solą i pieprzem, skrop odrobiną oleju, wymieszaj.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    extra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    nie znam cebulki cukrowej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !