Sposób przygotowania

Już wypatroszone ryby i dobrze umyte polać sokiem z cytryny natrzeć solą a w środku natrzeć pastą utartą z masła ,białego pieprzu, wódki i soli . Na szpadkę długą do grillowania nadziewamy rybę układamy na ruszcie i opiekać często obracając , w czasie pieczenia na żar paleniska co jakiś czas wrzucać po kilka jagód jałowca .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !