Sposób przygotowania

Wątróbkę kroimy w skośne plastry- opruszamy pieprzem.
Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzucamy pokrojoną w plasterki cebulę i połowę jabłka także pokrojonego i przyprawiamy Kucharkiem- dodajemy wątróbkę i podsmażamy kilka minut z obu stron.
Zalewamy wszystko winem- dodajemy drugą połowę jabłka- dusimy- na koniec doprawiamy solą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pysznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    na pewno pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !