Sposób przygotowania

Mięso włożyć do garnka, zalać wodą i zagotować. Zebrać ścięte białko, włożyć warzywa i ziele, osolić i gotować na bardzo malutkim ogniu, aby bulion nie zmętniał aż warzywa i skrzydełka będą miękkie. Wyjąć mięso i włoszczyznę oprócz marchwi i doprawić do smaku jeśli potrzeba dolać przegotowanej wody. Podawać z wcześniej ugotowanym makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię rosołek:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mójulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rosół to moja ulubiona zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam rosół

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !