Sposób przygotowania

Z mięsa wyjąć kości, lekko rozbić tłuczkiem, oprószyć solą. Każde udko posmarować 1 łyżeczką musztardy. Na każdym ułożyć po 1 pomidorze, kawałku cebuli i 2 listki bazylii. Zwinąć w ruloniki, zabezpieczyć wykałaczkami, obsypać przyprawą do kurczaka, obsmażyć na oleju. Wlać wodę i dusić 60 minut. Po tym czasie odparować resztę wody i ponownie przyrumienić mięso.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    robiłam podobnie - nadziewałam suszonymi śliwkami, muszę wypróbować te wersje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !