Sposób przygotowania

Sprawione już i umyte ryby natrzeć solą , pieprzem i skropić sokiem z cytryny wymieszanym z oliwą i do środka każdej ryby włożyć po gałązce oregano i tymianku , na bokach robimy 3 skośne nacięcia. Posmarować rybę oliwą wymieszaną z sokiem najlepiej aby to był pędzelek. Przykrywamy rybę i odstawiamy na pół godziny w chłodne miejsce. A potem ułożyć na ruszcie grilla lub piekarnika . Przewrócić na druga stronę i ze wszystkich stron polewamy rybę oliwą . Potem przekładamy na pół misek albo talerze i przybrać plasterkami lub cząstkami limonki .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !