Sposób przygotowania

Rybę wyłożyć z puszki do miseczki wraz z olejem, rozdrobnić widelcem, dodać cebulę pokrojoną w kosteczkę , posiekany szpinak i koperek, doprawić pieprzem białym i wymieszać. Nakładać na chleb jak pastę, smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo fajny pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny dla mnie pomysł i wykorzystam z chęcią..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobra pasta na kanapki ze szpinakiem.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !