Sposób przygotowania

Zdjąć skorupki,przekroić na pół i wyjąć żółtka.Pieczarki oczyścić zetrzeć na tartce i udusić na oleju.Żółtka rozgnieść widelcem.Zieleninę drobno posiekać.Połączyć żółtka, pieczarki i zieleninę.Doprawić solą i pieprzem.Otrzymaną masę napełnić białka jaj i ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą.Udekorować majonezem oraz gałązkami pietruszki lub szczypioru.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    to może być pyszne, bo ja uwielbiam pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ooo... szukam farszu do jajek nadziewanych na jutrzejszą imprezkę - pomysł się przyda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super -chyba wiem, co zrobić na kolację :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zgadzam się z Joanną , przepis super na kolację:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne faszerowane jajka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !