Sposób przygotowania

Sos spod mięsa zagotować, dodać liść laurowy oraz ziele angielskie. Doprawić do smaku, dodać mąkę wymieszaną z 1/3 szklanki zimnej wody. Zagotować, gotować 2-3 minuty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super jest taki sos na wywarze z mięsa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam sosiki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    najlepszy swojski
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny do mięsa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny sosik robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kocham taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super, w sam raz do pieczeni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    taki jest najlepszy doklusek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    niezły
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Do mięska idealny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały sosik do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    uwielbiam taki sosik!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszny,aromatyczny sosik.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !