Sposób przygotowania

Na stolnice przesiać mąkę,zrobić wgłębienie,wbić jajka i żółtka,wlać sok z cebuli i dokładnie zagnieść ciasto(nie dodawać wody).Przykryć je ściereczką,zostawić,aby odpoczęło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy takich nie jadłam!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciasto odpoczywa i co dalej ? gdzie jest dalsza część przepisu?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    przepis na ciasto ciekawy ,ale co dalej
  • 5
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    czym sa nadziane te pierogi?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    a gdzie nadzienie?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !