Sposób przygotowania

Mało świeże miksujemy z bazylią , jeśli jej nie mamy to możemy zastąpić świeżym koperkiem, i formujemy z rozetki kuleczki i mocno schładzamy . Rybę umyć , wysuszyć , posypać solą pieprzem , sklarowane masło podgrzać w rondelku i włożyć tam rybę potem wyjąć i obtoczyć w bułce tartej i smażymy . Po usmażeniu na każdej porcji położyć kawałek masła bazyliowego i od razu podajemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !