Sposób przygotowania

Kostkę bulionową wrzucamy do grnka z wodą.
Paprykę, cebulę i ziemniaki w kostkę, fileta w paski.
paprykę z cebulą rumienimy na maśle. Wkładamy do wywaru. dodajemy ziemniaki i mięso. Podkoniec gotowania wlewamy koncentrat.
Szklankę śmietany mieszamy z 4 łyżkami mąki i dodajemu do zupy. Przyprawiamy. Posypujemy koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcin36

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piekarz29

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !