Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w plastry, boczek, marchew, kiełbaskę i cebulę w kostkę, natkę posiekać. Garnek do pieczenia ziemniaków wysmarować smalcem, poukładać z nim wszystkie składniki, posypać solą, pieprzem i czosnkiem. Na wierzch położyć jeszcze odrobinę smalcu. Piec na ogniu ok. 45 minut.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dobrego
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    z takimi dodatkami muszą cudownie pachnieć i smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny pomysł na smaczny obiad
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pycha i jak apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowity pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    mniam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie ziemniaczki są bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne danie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !