Sposób przygotowania

1. Ziemniaki ugotuj w mundurkach w lekko osolonej wodzie, obierz i przekrój na ćwiartki. Ogórki kiszone pokrój w plasterki, czerwoną cebulę obierz i pokrój w półplasterki. Paprykę pokrój w kostkę. Parówki obierz, pokrój w grube plasterki. Fasolę osącz z zalewy, przelej wodą na sitku.
2. Na sos wymieszaj musztardę z olejem i octem winnym, dopraw solą i pieprzem. Sosem polej sałatkę. Odstaw na godzinę do lodówki i podawaj.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    ciekawe połaczenia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !