Sposób przygotowania

Pęczak ugotować według przepisu na opakowaniu. Marchewkę pokroić w plasterki i ugotować w wodzie połączonej z piwem, ostudzić i zmiksować. Dodać pęczak, zagotować. Dodać cukier, sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawa zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zupa na piwie,, takiej nie znałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takiej nie jadłam jeszcze
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !