Sposób przygotowania

pieczarki pokroić w plasterki i ugotować. cebule posiekaj w kostkę i podsmaż. mąkę zarumienić na patelni z trochę wody. ogórki pokroić w paseczki. ybe pokroić w kawałki. do wywaru z pieczarek włożyć rybę i gotować 7 minut następnie dodać kiszoną kapuste, ogórka cebulę, mąkę i przypraw. po 5 minutach wyłączyć. doprawić do smaku i zostawić na pół godziny.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    olivka

    raz tylko jadłam zupe rybną, nie smakowała mi, może dlatego, że była źle przyrządzona, a może dlatego, że do zupy rybnej trzeba sie przekonać zwyczajnie:-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota że aż ślinka leci
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    bardzo precyzyjny opis, choć nic szczególnego z niego nie wynika...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !